Korte video over de wormenhotels van Compostier gemaakt door Styn Swinkels

Online video cursus over composteren van groenafval met compostwormen

Styn Swinkels maakte een korte video over de wormenhotels van Compostier. Deze video werd gemaakt als onderdeel van de videocursus die Permades aanbiedt over het composteren met wormen.

Online videocursus van Permades

Styn Swinkels is videomaker en heeft een passie voor Permacultuur. Reeds in 2015 werd ik door hem gevraagd of ik mee wilde werken aan een item over de wormenhotels van Compostier voor zijn videokanaal Permades.

Op dat moment was juist het eerste grote Compostier wormenhotel gerealiseerd voor het buurtcompostproject in de Frans Halsstraat. Mede dankzij zijn filmpje werd het mogelijk om meer mensen te inspireren een wormenhotel aan te vragen voor hun eigen straat.

Nu 7 jaar later heeft Styn Swinkels een hele reeks filmpjes gemaakt over het onderwerp Vermicomposteren en deze gebundeld in een online videocursus die hij aanbiedt op zijn cususplatform. Voor een klein bedrag kun je de cursus volgen en leren over de vele aspecten van het composteren met compostwormen.

Speciaal voor de cursus werd het afgelopen jaar een nieuw item gemaakt door Styn over de wormenhotels van Compostier. Het werd een erg mooi filmpje en ik ben vereerd dat de wormenhotels van Compostier deel zijn van deze complete cursus.