Ga naar de inhoud

compostier

menu

login

account

Onderwerp: Wormen

Het wormenhotel is te nat. Wat doen we nu?

Het wormenhotel droogt uit. Wat doen we nu?

Hoe lang kan een wormenhotel zonder gevoerd te worden?

Wat voor (groen)afval mag er in het wormenhotel?

Onze wormen zijn verdwenen, hoe kan dat?

Onze wormen zijn verdwenen, hoe komen wij aan nieuwe wormen?

Hoeveel wormen gaan in het wormenhotel wanneer het wordt opgestart?

Welke organismen & dieren kan ik tegenkomen in een gezond wormenhotel?

Kunnen er te veel wormen in het wormenhotel leven?

Kun je een worm in tweeën delen?

Oudere berichten
Pagina1 Pagina2 Volgende →

Wie is Compostier

Rowin Snijder is oprichter van Compostier en een pionier op het gebied van lokaal en circulair verwerken van groenafval in steden. Sinds 2014 werkt hij aan oplossingen voor het verwerken van GFT-afval met behulp van compostwormen.

Met ons wormenhotel design dragen wij bij aan de transitie naar een circulaire economie. 

Zo zorgen we samen voor minder afval, brengen we de natuur terug in ons midden én groeien we hechte gemeenschappen.

Contact

Compostier

Tel: 06 386 943 95

info@compostier.nl

KvKnr: 34298425

Partners

  • Buurman Utrecht
  • Ewoodz
  • Utrecht Natuurlijk
  • De Moestuinjuf
  • Vergroen Voedselbossen
  • Megrow
  • Zorgkwekerij Groen
Compostier © - mei 2025
strategie, grafisch ontwerp & webdevelopment: brro.nl

De WoRM

Alle opties

Direct aanvragen

Wormenpoep

Hoe gebruiken

Actief beluchte compostthee

FAQ Wormenpoep

Waar te koop

Community

Blog

FAQ

Forum

FAQ

Wormenhotel groepen

Ik wil meer
informatie

Inloggen

Mijn account

Compostier
Academy

Sign me up!

Wachtwoord vergeten?