Restaurant en Biologische kweektuin Hof van Keent
Over deze groep
Bij Restaurant Hof van Keent worden met zorg de lekkerste maaltijden bereid voor de gasten. Met gebruik van biologische teelt uit de eigen tuin, gelegen naast het restaurant, wordt het menu samengesteld geinspireerd door de seizoenen.
Met oog voor kwaliteit, met respect voor mens en dier en met zorg voor de omgeving. Zo wordt ook hun groenafval gecomposteerd en een klein deel hiervan wordt verder verwerkt tot wormencompost in het wormenhotel van Compostier.
De compostwormen in het wormenhotel verrijken de compost met hun wormenpoep. Gebruik van de wormencompost stimuleert het bodemleven en helpt zo de biodiversiteit in de bodem te vergroten.
Lekker biologisch en circulair dus!
Heb je een vraag voor ons?
Deze groep is niet bereikbaar per email
Met dit formulier neem je direct contact op met deze groep.
Let op: de groep is niet verplicht om te antwoorden, Compostier is geen bemiddelende partij in de communicatie.