Vermaat Groep Hoofdkantoor

  Produktieweg,

  IJsselstein

  Model: WºRM21

  1 leden

  Niet van toepassing

  Kantoor

  Over deze groep

  Welkom in de wereld van jouw smaak! En welkom in de wereld van de wormencompost.

  Bij het hoofdkantoor van de Vermaat Groep komen smaak en duurzaamheid samen… in het wormenhotel van Compostier. De smaakvolle resten van  groente en fruit worden niet langer weggegooid bij het bedrijfsrestaurant van Vermaat, maar worden gevoerd aan de compostwormen in het wormenhotel.

  De WºRM21 die naast het bedrijfspand van Vermaat staat huisvest een complex eco-systeem van bodem organismen. Dit bodem eco-systeem transformeert groenafval naar nieuwe levende grond. Wanneer de wormencompost uit het wormenhotel wordt gebruikt in de tuin voedt je daar het bodemleven mee & dat helpt de tuin enorm!

  Wanneer wormencompost wordt gebruikt in een tuin zullen planten gezonder zijn, zullen de producten die groeien aan de planten smaakvoller zijn en is er minder water nodig, omdat de grond water beter kan vast houden.

  Compostier heeft wormenhotels gemaakt voor meerdere vestigingen waar Vermaat de bedrijfscatering verzorgt. Zo staat er onder andere een wormenhotel bij het kantoor van Google, bij de kantoren van Nauta Dutilh in Amsterdam en Rotterdam en stond het eerste wormenhotel dat bij een restaurant van Vermaat werd gebruikt bij Circl op de Zuidas.

  Compostier maakt ook wormenhotels voor gebruik bij scholen en voor buurtcompostprojecten.

  Heb je een vraag voor ons?

  Deze groep is niet bereikbaar per email

  Met dit formulier neem je direct contact op met deze groep.
  Let op: de groep is niet verplicht om te antwoorden, Compostier is geen bemiddelende partij in de communicatie.