Participatie Keuken

  Guntersteinweg,

  Den Haag

  Model: WºRM21

  21 leden

  Er is nog ruimte: Meld je aan!

  Buurt

  Over deze groep

  De Participatie Keuken in Den Haag is een plek waar iedereen welkom is. Welkom om te komen genieten van een heerlijke maaltijd en welkom om elkaar te leren kennen door samen te koken, elkaar te helpen en de overvloed te delen.

  Bij de Participatie Keuken is ook een winkel die wordt bevoorraad door de Voedselbank. Hier mogen bezoekers via een punten systeem boodschappen uitkiezen. Ook staat er een ‘overvoorraad-kast’ buiten waar iedereen iets uit mag meenemen.

  Sinds de zomer van 2024 staat er een groot Compostier wormenhotel bij de Participatie Keuken. Hierin worden de groenten- en fruitrestjes van de voorbereidingen van de maaltijden gecomposteerd. De compostwormen in het wormenhotel tranformeren deze in een rijke voeding voor de bodem: de wormencompost.

  Samen met vrijwilligers uit de buurt worden meerdere moestuinen verzorgd die zijn aangelegd op de binnentuinen in de buurt. De bodem van de moestuinen wordt gevoed met de wormencompost.

  Het wormenhotel bij de Participatie Keuken is een project van Milieueducatie Den Haag en werd mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag.

   

   

  Heb je een vraag voor ons?

  Deze groep is niet bereikbaar per email

  Met dit formulier neem je direct contact op met deze groep.
  Let op: de groep is niet verplicht om te antwoorden, Compostier is geen bemiddelende partij in de communicatie.